Curves on Water: Sensory Heaven at solus4, Bali












With the clarity of Balinese waters all around, this Marine Research Center concept, formed of continuous curves and open, bubble-like windows to the turquoise exterior, is a heavenly sensual design, seemingly rejecting every opportunity for hard edges or 90 degree angles. The architectural team, solus4, applied the principles of wave dynamics from tsunamis to the form. More description at designboom.com.

Advertisements

One response to “Curves on Water: Sensory Heaven at solus4, Bali

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s