Shinjuku Green Parking Design

A two-story concrete parking lot design features walls made from hanging, living plants that not only beautify the area by adding green and hiding cars, but help to absorb car emissions. The concept, by cheungvogl, includes a water harvesting system, and the plants’ textural thread allows light to filter naturally into the Tokyo building.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s